Activitati Pensiunea Maris

Pensiunea este situata la iesirea din Baile Felix spre Deva, avand acces direct din DN76, aproape de strandurile & AquaPark-ul cu apa termala, cat si de bazele de tratament.

In vecinatatea pensiunii se afla baza hipica Manej Il Cavallino care ofera plimbari cu trasura si plimbari calare (cu cai si ponei).

Nici minunatiile create de natura nu lipsesc din imprejurimi, unde puteti vizita Avenul Betfia cat si rezervatia de nuferi si broaste testoase.

In directia opusa, la 70 km de Felix, este situata Pestera Ursilor, unicat in Europa. Istoria spune ca aceasta pestera a fost locuita, pana in urma cu cca 17.000 de ani de ursul de caverna (Ursus spelaeus), specia disparuta de pe Pamant. In Pestera Ursilor au fost descoperite oase vechi de peste 100.000 de ani.

Daca va avantati putin mai departe, veti gasi minunatul oras Oradea – desemnat in 2021 cu titlul de „Destinatia anului in Romania” si nominalizat in 2022 la categoria „Cea mai buna destinatie europeana” de catre European Best Destination, o cunoscuta platforma care promoveaza cultura si turismul european.

Scroll to Top